Unique wine tours

Viinimatkat syksy 2023

Syksyn 2023 viinimatkat Ranskaan, Itävaltaan ja Portugaliin tarjoavat upeita viinitiloja, maisemia, nähtävyyksiä, kulttuurikohteita, ravintoloita, ja tietenkin erinomaista viiniä! Olemme valinneet viinimatkojen kohteet yhdessä viiniasiantuntijoiden Tomi Naarvalan ja Virpi Sorviston kanssa. Matkamme sisältävät myös tasokkaat majoitukset sekä ruokailut tarkkaan valikoiduissa, jopa Michelin-mainintoja saaneissa ravintoloissa. Matkoillamme on myös sopivasti vapaa-aikaa tutustua paikallisiin kulttuuriin ja nähtävyyksiin, joita kohteissamme riittää! Tutustu syksyn 2023 viinimatkojen tarjontaamme alta, katso kohteiden alta kattavat matkakuvaukset ja ota yhteyttä!

Viinimatka Ranska, Loiren laakso

13.-17.9.2023 MATKA ON TÄYNNÄ!

Pariisin lennon laskeuduttua, matkaamme henkeäsalpaavia maisemia ihastellen Loiren laaksoon, ja pysähdymme ruokailemaan Orleansissa. Matka jatkuu kauniiseen Angersin kylään, jonka tasokkaasta Hotel du Mail -hotellista käsin teemme kaikki matkan viinitilavierailut. Ravintoloista mainittakoon l’Etage, la Renaissance, Pot de Lapin, Reste au 51 ja Le Moullin Bleau, jotka tarjoavat monipuolisen kattauksen ranskalaista ja kansainvälistä keittiötä.

Vouvrayn viinialueeen viini- ja viinitilakohteitamme ovat mm. Marc Bredifin, Maison Bredif, Domaine Moncourt, Domaine de la Tuffier, Domaine Mosse ja Chateau Brissac. Yhtenä päivänä vierailemme Samurin viinialueella, jossa kohteenamme toimii Chateau Chaintres -viinitila. Viimeisenä päivänä matkustamme aamiaisen jälkeen vielä pienelle Bourguelin viinialueelle, jossa vierailemme Chateau de Miniere -viinitilalla ennen lentoa Helsinkiin.

Tutustu kohteeseen

Viinimatka Ranska, Provence

28.9.-1.10.2023

Ranskan Provencen alueen neljän päivän viinimatkan aikana viiniasiantuntija Virpi Sorvisto tutustuttaa meidät Etelä-Ranskan suuren viinialueen tuotantoon, rypäleisiin ja erittäin korkealaatuisiin viineihin. Majoitumme Aix-en-Provencen kaupungissa, josta käsin teemme tilauskuljetuksella matkoja lähialueen kyliin ja kaupunkeihin, ja tietenkin alueen viinitiloille!

Matkalla Avignonin kaupunkiin, vietämme aikaa kuuluisassa Châteauneuf-du-Papen kylässä, jossa nautimme lounaan Michelin-maininnan saaneessa Verger des Papes -ravintolassa. Iltapäivällä vierailemme viinitilalla tutustumassa kuuluisiin viineihin. Tutustumme myös oliviöljyn tuotantoon tunnetussa Château Virantissa. Vierailemme myös Saint Tropezin ja Sanary-sur-Merin kaupungeissa, joissa voi tutustua paikalliseen elämään, markkinoihin, viinipuoteihin, nähtävyyksiin ja laajaan kulttuuritarjontaan.

Viinitiloista matkalla tutuksi tulevat mm. Domaine du Bourrian, Château de Montfaucon. Lähde viinimatkalle yhdelle Ranskan vanhimmista ja suurimmista viinialueista!

Tutustu kohteeseen

Viinimatka Portugali, Obidos, Porto ja Douron laakso

27.9-1.10.2023 Matka täynnä!

Upea viiden päivän viinimatka Pohjois-Portugalissa odottaa! Unohtumaton kokemus kaikille viinin ystäville, joka tutustuttaa matkailijan viiden päivän aikana Portugalin upeisiin viineihin ja viiniperinteisiin.

Pohjois-Portugalin kaupungeista ja paikoista tutuksi tulevat mm. Óbidos, Douron jokilaakso, Dãon alue, Pinhao, Unescon maailmanperintökohde Porto ja Coimbra. Matkalla vierailemme viiniasiantuntija Tomi Naarvala (Wineserver) opastamana useilla viinitiloilla, kuten tunnetut Quinta do Gradil, Chão de S. Francisco, Quinta do Crasto, Sandeman ja Enoteca 1756. Tasokasta majoitusta ja herkullista ruokaa ei ole unohdettu – vierailemme mm. Michelin-tähden ravintolassa Mesa de Lemos’ssa.

Lähde unohtumattomalle viinimatkalle Portugaliin!

Tutustu kohteeseen