Viinimatka Andalucia:
Jerez, Montilla-Moriles, Ronda, Malaga Virgen
Tällä viini-ruokamatkalla tutustutaan Montilla-Morilesin, Jerezin, Manzanilla-San Lucar de Barramedan, Malagan sekä Sierras de Malagan viinialueiden viineihin. Matkalla vieraillaan historiallisessa Cordoban kaupungissa, espanjalaisen kulttuurin ja kehdossa Sevillassa, Espanjan vanhimmassa kaupungissa Cadizissa ja Sherryn pääkaupungissa Jerezissa sekä Rondan vuoristokaupungissa ja Malagassa Välimeren rannalla.
Andalusian viinialueet tuottavat hyvin erilaisia viinityyppejä, keveistä valkoviineistä sherryn eri lajeihin. Andalusialle on myös luonteenomaista hyvin vanhan viiniperinteen (sherryt, málaga-viinit) lomittuminen uuden tuotannon ja teknologian kanssa. Perinteisten puna- valko- ja roseeviinien valmistus on voimakkaassa nousussa, kuten koko Espanjassa.
Andalucian erinomaiset tapakset ja Välimeren kala- ja äyriäisherkut sopivat erityisen hyvin sherryn kanssa maisteltaviksi tai raikkaan valkoviinin.
Matkaohjelma
Päivä 1. Keskiviikko
Saapuminen Malagan lentoasemalle.
Tilauskuljetus Montilla-Morilesin viinialueelle, Montillan kylään, jossa vierailu Alvear:in viinitalolla.
Matka jälkeen jatkamme matkaa reilun puolen tunnin verran Cordobaan, jossa majoittuminen aivan vanhan kaupungin tuntumaan, historialliseen juutalaiskortteliin, Boutique hotel Las Casas de la Juderiaan.
Vapaa ilta.
Toukokuussa voi tutustua Cordoban patiofestivaaliin tai las Cruces kaupunkijuhlaan.
Päivä 2. Torstai
Aamiainen hotellilla.
Vapaata aikaa aamulla tutustua Cordoban vanhaan kaupunkiin.
Kokkauskurssi legendaarisessa Las Bodegas Campos ravintolassa, jossa opimme valmistamaan cordobalaisia perinneherkkuja modernisoidulla tavalla. Kokkauskurssin jälkeen lounas ravintolassa.
Kävelykierros historiallisessa kaupunginosassa paikallisoppaan kanssa ja tutustuminen ainutlaatuiseen moskeija-katedraaliin.
Vapaa ilta. Annamme ravintolasuosituksia, joihin voimme tehdä pöytävarauksen.
Päivä 3. Perjantai
Aamiainen hotellilla.
Lähtö hotellilta tilauskuljetuksella kohti Cadizin maakunnan rannikkoa. Vierailu SanLucar de Barramedan rannikkokylässä.
Vierailun jälkeen nautimme merellistä lounasta SanLucar de Barramedan kuuluisimmassa merellisessä kaupunginosassa Quadalquivir-joen suistossa, Doñanan kansallis-ja luonnonpuistoa vastapäätä.
Lounaan jälkeen jatkamme matkaa Jereziin, jossa vierailemme Gonzales Byass:in viinitilalla, joka
tunnetaan Tio Pepe-sherrystään.
Vierailun jälkeen jatkamme matkaa Jerezin kaupunkiin, jossa majoitutaan boutique hotelliin.
Itaca Jerey by Soho Boutique hotel.
Päivä 4. Lauantai
Aamiaisen jälkeen uloskirjautuminen hotellista ja matka jatkuu Rondaan , valkoiseen vuorenrinteellä sijaitsevaan kaupunkiin. Vierailu kauniilla Descalzos Viejos viinitilalla, joka on entinen luostari ja viininmaistelua.
Vierailun jälkeen vapaata aikaa tutustua Rondan viehättävään kaupunkiin ja nauttia lounasta.
Matka jatkuu Malagan kaupunkiin.
Malagassa majoittuminen vanhan kaupunkiin upeaan 1700 luvun palatsihotelliin. https://palaciosolecio.com/
Vapaata aikaa loppupäivä ja ilta.
Päivä 5. Sunnuntai
Aamiainen hotellilla ja uloskirjautuminen.
Voimme myös varata lennot ryhmälle!
Matka sisältää:
- Tilauskuljetukset ohjelman mukaisesti
- Tasokkaat hotellit sis. aamiaisen
- 3 viinitilavierailua maisteluiden kera, opastettuna englanniksi
- Andalusialaisen kokkauskurssin
- 2 tasokasta lounasta viineineen
Hinta: alk. 1195 euroa/hlö/2hh
(min. 6 hlöä ryhmässä, kysy hinta omalle ryhmällesi!)
Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.
Lisätiedot ja varaukset: info@uniquetravel.fi