Unique weddings & honeymoons

Häät ulkomailla

Häämatkat

Unique weddings – Häät ulkomailla on ikimuistoinen unelma hääparille ja elämysmatka vieraille. Unohda stressi ja häiden järjestämisen valtava työ. Valitse juuri teille mieleinen hääteema- me järjestämme teille ainutlaatuiset unelmienne häät pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Häät, jotka eivät ole pelkästään hääjuhla vaan uniikki kokemus, mistä aina olette haaveilleet. Häät ulkomailla lämpimässä ilmastossa on nouseva trendi maailmalla. -Voit koota kutsulistalle rakkaimmat läheiset ja järjestät huikeat juhlat, jotka jokainen häissä oleva muistaa aina.

Vai haluatteko sanoa tahdon kahden kesken paratiisissa? Järjestämme teille ikimuistoiset häät.

Yritysperheemme yli 20 v kokemus matkailu- ja ravintola-alalta pohjautuu erilaisten kotimaisten sekä kansainvälisten tapahtumien ja matkojen sekä vihkimis-ja häämatkojen järjestämisestä ulkomailla.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen hääpaketin toivomustenne mukaisesti eli kaikki matkapaketit ovat räätälöitävissä. 

Itse häätilaisuuden lisäksi järjestämme matkalle ohjeisohjelmaa kuten häitä edeltävän rennon tutustumisillallisen, häiden jälkeisen brunssin, päiväretkiä ja vierailuja mielenkiintoisiin matkailukohteisiin ja aktiviteetteja kuten viinitilavierailu tai katamaraaniristeily. Hoidamme myös häävieraiden matkajärjestelyt kuten lennot, majoituksen, kuljetukset jne.

Häiden jälkeen voitte viettää häämatkaa kohteessa tai voimme järjestää sen myös muuhun kohteeseemme.

Facebook    Instagram