Unique World Tours

Kaukomatkat

Kaukomatkat ympäri maailmaa – haluatpa sitten aktiivilomalle, romanttiselle parilomalle tai huikealle kalastuslomalle!

Kaukomatkojen valikoimassamme on mm. monipuolinen kalastusloma Itä-Afrikan Seychellien pienellä yksityisellä Alphonse Island -saarella, jossa upeat valkeat rannat reunustavat pientä saarta ja sen lomakohdetta. Balin kahdentoista päivän kaukomatka tutustuttaa matkaajan monipuolisesti yhteen maailman suosituimmista matkakohteista, jossa vietetään kahden tai kolmen yön mittaisia osuuksia peräti neljässä eri kaupungissa, kaikki yksityiskuljetuksella hoidettuna. Etelä-Afrikan ja Mauritiuksen lomamatka on upeiden paikkojen ja kohteiden kattaus jossa big five -safari ja muut aktiviteetit takaavat unohtumattoman, ikimuistoisen loman.

Lue lisää kaukomatkoistamme, ja pyydä tarjous!

Damanhur

14.-20.10.2024

DAMANHUR Matka ikuisen viisauden äärelle Damanhur – Genova – Como-järvi Damanhur on henkisten yhteisöjen federaatio Pohjois-Italian vuoristossa, parhaiten tunnettu vuoren sisään rakennetuista temppeleistä, jotka ovat…

Tutustu kohteeseen

Tansania & Sansibar

Tansania Safari & Sansibarin paratiisi Lähde upealle yhdistelmämatkalle Tansaniaan tutustumaan monipuoliseen safari elämään sekä nauttimaan Sansibarin paratiisirannoista!  Koe unohtumaton matka monipuolisen luonnon, kulttuurin ja eläinten…

Tutustu kohteeseen

Reunion Island

Reunion Island on Intian valtamerellä sijaitseva trooppinen saari, joka tunnetaan myös nimellä Réunion. Saari on Ranskan merentakainen departementti, ja se on tunnettu monipuolisesta luonnostaan, vuoristoistaan sekä kulttuurisesta rikkaudestaan. Tutustu lisää!

Tutustu kohteeseen

Borneo

Tämä matka vie teidät monipuoliselle matkalle, joka kattaa kaupungin sykkeen, sademetsän seikkailut ja trooppisen saariloman, tarjoten unohtumattomia kokemuksia erilaisista kulttuureista ja luontokohteista. Tutustu lisää!

Tutustu kohteeseen

Costa Rica

Costa Rica-Karibian rannalta Tyynellevaltamerelle Costa Rica, Keski-Amerikan helmi, on pieni mutta hämmästyttävän monipuolinen maa, joka sijaitsee Väli-Amerikan sydämessä. Tämä paratiisikohde houkuttelee matkailijoita ympäri maailman ainutlaatuisella…

Tutustu kohteeseen

Essque Zalu Sansibar, Tansania

Kahdentoista yön mittainen upea matka Zanzibariin, neljän tähden Essque Zalu Zanzibar -resortiin. Upean valkeahiekkaisen rannan vieressä sijaitsevaa resortia reunustaa palmut, ja meri on aina lähellä. Essque Zalun auringonlaskut ovat upeita ja romanttisia, ja voit samalla nauttia vaikkapa lukuisten baarien coctaileista. Matka sisältää all-inclusive -paketin, jolloin voit nauttia lähes rajattomasti resortin useista maailmanluokan ravintoloista, joista löytyy myös paikallista painotusta kansainvälisen à la carten lisäksi.

Lähde Itä-Afrikan helmeen, Tansanian Zanzibariin ikimuistoiselle matkalle!

Tutustu kohteeseen

Zuri Sansibar, Tansania

Itä-Afrikan Sansibar on Tansanian valtioon kuuluva trooppinen saari, joka on kuuluisa historiallisista kaupungeista, upeista rannoista ja kulttuurista. Sansibarin rannat ovat korallien reunustamia, ja ne tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet eri aktiviteetteihin, kuten sukellukseen tai snorklaukseen.

Kohteen hotelli Zuri Sansibar on ylellinen ja kaunis viiden tähden hotelli, jossa tällämatkalla vietetään peräti 10 yötä. Matka sisältää all-inclusive-paketin – lue lisää ja pyydä tarjous!

Tutustu kohteeseen

Mauritius, LUX* Grand Baie

Tällä hienostuneella häämatkalla tutustumme upean Mauritiuksen saaren luoteis- ja lounaisrannikoihin kahdessa eri hotellissa. Molemmat hotellit ovat tarkoin valittuja, moderneita ja tyylikkäitä hotelleja kauniissa ympäristössä. LUX* -hotelleissa on erinomaiset palvelut, ja tämä matka sisältää täyshoidon – all inclusive -paketit kuuluvat matkan hintaan.

Häämatkan erikoisuutena matkaan kuuluu sekä coctail-kurssi, että kasvispohjainen kokkauskurssi, jossa tehdään herkullista ruokaa tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Mauritiuksen saari tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Tutustu matkaan ja pyydä tarjous!

Tutustu kohteeseen

Alphonse Island Seychellit, Itä-Afrikka

Kuuden päivän luxus-kalastusloma Seychelleillä odottaa! Kokeneemmillekin kalastajille taatusti elämyksiä tarjoava matka sisältää niin suolaisen veden perhokalastusta, kuin syvänmeren kalastustakin. Alphone Islandissa perhokalastus on erityisen suosittua, ja sen vesistöissä elää monipuolinen valikoima kalalajeja.

Saaren ympärillä on myös mahdollisuus syvänmeren kalastukseen, jolloin voit yrittää pyytää tonnikalaa ja purjekaloja. Alphonse Islandin pienen saaren lomakeskuksessa on myös laadukas ravintola ja baari, sekä paljon erilaisia aktiviteetteja. Lähde unohtumattomalle kalastuslomalle Seychellien Alphonse Islandille!

Tutustu kohteeseen

Bali, Indonesia

Bali on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, eikä ihme: Sen kuuluisat rannat, maailmanluokan ravintolat ja ruoka, lukuisat nähtävyydet ja kulttuurikohteet tarjoavat vaativallekin matkustajalle mielenkiintoista toimintaa koko loman ajaksi. Tällä kahdentoista päivän matkalla vieraillaan neljässä eri kaupungissa, joissa vietetään kaksi tai kolme yötä. Yksityiskuljetukset takaavat helpot siirtymät paikasta toiseen, ja hotellit ja resortit on tarkoin valittuja, laadukkaita ja rentouttavia lomakohteita.

Balin matkaan sisältyy lukuisia eri aktiviteetteja, ja Balin laaja tarjonta mahdollistaa matkan räätälöinnin tai vapaa-ajan halutulla tavalla. Lähde matkalle Indonesian helmeen!

Tutustu kohteeseen

Malediivit

Malediiveille ylelliseen LUX* South Ari Atoll -hotelliin kohdistuva seitsemän yön matka alkaa huikealla maisemalennolla suoraan hotellisaarelle. Hotellissa vierasta odottaa All Inclusive -paketti joka sisältää kaikkien ruokailujen lisäksi myös alkoholit. Malediivit on paratiisisaariksikin kutsuttu lomakohde, jossa koko Dhidhoofinolhun saaren kattava hotellialue tarjoaa upeat puitteet monipuoliselle lomamatkalle.

Hotellialueen palvelut, ravintolat, baarit, kuntokeskukset ja aktiviteetit tarjoavat suuren kattauksen tekemistä, hotellien järjestäessä aina jotain erikoista, kuten kokkikursseja tai allasjuhlia. Lähde unohtumattomalle lomalle Malediiveille!

Tutustu kohteeseen

Etelä-Afrikka ja Mauritius

Yhdentoista yön unohtumaton lomamatka Etelä-Afrikkaan ja Mauritiukselle tutustuttaa matkaajan kolmeen kauniiseen kohteeseen, jotka sisältävät mm. tasokkaan viinitilan ympäröimän hotellin tastingeineen, ”big five”-safarimatkan, sekä maailman hienoimpiin lukeutuvat Mauritiuksen rannat. Klassiset Etelä-Afrikan ja Mauritiuksen ruuat ja juomat tarjoillaan maailmanluokan ravintoloissa, ja hotellien laaja palvelu- ja aktiviteettitarjonta takaa matkustajan viihtyvyyden.

Lähde upealle matkalle, jossa majoitumme Lanzerac Hotel & Spa:ssa, Aquila Safarin premium lodgessa ja kuuluisan Dinarobin Golf Resort & Spa -hotellin Junior sviitissä!

Tutustu kohteeseen