Unique honeymoons

Ylelliset häämatkat maailmalla

Häämatkat ovat aina ainutlaatuisia matkoja, jotka jäävät mieleen ikuisesti. Tämän vuoksi painotamme palveluissamme ehdottomasti laatuun, ja tavoitteenamme onkin toteuttaa hääparille unelmien matka. Huolellisesti etukäteen mietityillä matkoillamme, asiakkaat keskittyvät ainoastaan nauttimiseen, eikä heidän tarvitse huolehtia elämysmatkan onnistumisesta tai arkisten asioiden järjestelystä. Me hoidamme hääparin kaikki tarvittavat järjestelyt: lentovaraukset ja hotellivaraukset tarkoin valittuihin kohteisiin ympäri maailman. Tarjoamme myös apua esimerkiksi ravintoloiden varaamisessa, järjestämme häämatkakohteissa mieleenpainuvia retkiä ja vierailuita, ehdotamme nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, sekä järjestämme kuljetukset paikasta toiseen.

Annamme suosituksia kohteista ja räätälöimme hääparille elämyksen, joka pysyy mielessä läpi elämän. Tutustu alta häämatkakohteisiimme, ja kysy lisää!

Häämatka Mauritius, – LUX* Grand Gaube & LUX* Le Morne

Tällä hienostuneella häämatkalla tutustumme upean Mauritiuksen saaren luoteis- ja lounaisrannikoihin kahdessa eri hotellissa. Molemmat hotellit ovat tarkoin valittuja, moderneita ja tyylikkäitä hotelleja kauniissa ympäristössä. LUX* -hotelleissa on erinomaiset palvelut, ja tämä matka sisältää täyshoidon – all inclusive -paketit kuuluvat matkan hintaan.

Häämatkan erikoisuutena matkaan kuuluu sekä coctail-kurssi, että kasvispohjainen kokkauskurssi, jossa tehdään herkullista ruokaa tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Mauritiuksen saari tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Tutustu matkaan ja pyydä tarjous!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Mauritius, LUX* Grand Baie

Tällä hienostuneella häämatkalla tutustumme upean Mauritiuksen saaren luoteis- ja lounaisrannikoihin kahdessa eri hotellissa. Molemmat hotellit ovat tarkoin valittuja, moderneita ja tyylikkäitä hotelleja kauniissa ympäristössä. LUX* -hotelleissa on erinomaiset palvelut, ja tämä matka sisältää täyshoidon – all inclusive -paketit kuuluvat matkan hintaan.

Häämatkan erikoisuutena matkaan kuuluu sekä coctail-kurssi, että kasvispohjainen kokkauskurssi, jossa tehdään herkullista ruokaa tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Mauritiuksen saari tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Tutustu matkaan ja pyydä tarjous!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Bali, Indonesia

Bali on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, eikä ihme: Sen kuuluisat rannat, maailmanluokan ravintolat ja ruoka, lukuisat nähtävyydet ja kulttuurikohteet tarjoavat vaativallekin matkustajalle mielenkiintoista toimintaa koko loman ajaksi. Tällä kahdentoista päivän matkalla vieraillaan neljässä eri kaupungissa, joissa vietetään kaksi tai kolme yötä. Yksityiskuljetukset takaavat helpot siirtymät paikasta toiseen, ja hotellit ja resortit on tarkoin valittuja, laadukkaita ja rentouttavia lomakohteita.

Balin matkaan sisältyy lukuisia eri aktiviteetteja, ja Balin laaja tarjonta mahdollistaa matkan räätälöinnin tai vapaa-ajan halutulla tavalla. Lähde matkalle Indonesian helmeen!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Malediivit – LUX* South Ari Atoll -40% hotelli hinnoista!

Aasian Malediiveille kohdistuva häämatka ylelliseen Lux* South Ari Atoll -hotelliin on all-inclusive häämatka, joka mahdollistaa sekä romanttisen että tapahtumarikkaan honeymoonin saman hotellialueen puitteissa. Dhidhoofinolhu -nimisen saaren lähes kokonaan valtaava hotellialue on monipuolinen kokonaisuus, jossa painottuu hyvän ruuan ja juoman lisäksi meriaktiviteetit kuten sukellus ja snorklaus.

Täyden ylläpidon häämatka sisältää aamiaiset, lounaat, illalliset, välipalat ja kaikki juomat. Saarelle matkustetaan maisemalennolla kauniiden atollien ylitse, joka käynnistää unelmien häämatkan unohtumattomalla tavalla. Lue lisää häämatkasta!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Aruba

Karibianmerellä, Väli-Amerikassa sijaitsevassa Länsi-Intian saaristossa on suosittu häämatkakohde Aruba. Aruban saarelle kohdistuva häämatkamme on vain aikuisille tarkoitettu boutique -lomakeskus Bucuti & Tara Beach Resort. Tämä yhdeksän päivän honeymoon on upea täyshoidon sisältävä matka (ei sis. juomia), jossa on järjestetty runsaasti häämatkalle sopivia yllätyksiä.

Arubassa sijaitseva lomakeskus on valittu yhdeksi maailman romanttisimmista lomakohteista, joka takaa rentouttavan hääloman lämpimässä keitaassa – maailmanluokan palveluita, ravintoloita ja kasinoa unohtamatta. Tutustu matkaan ja kysy lisää!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Mauritius

Mark Twain on kirjoittanut, ”Taivas on kopioitu Mauritiuksesta”. Missään muualla maailmassa ei ole vastaavaa yhdistelmää turkoosia merta, valkeita hiekkarantoja, trooppista luontoa ja ystävällistä palvelua. Tämä 10 yötä sisältävä ylellinen häämatka sisältää kaksi eri hotellia, jolloin ennätetään tutustua rauhassa niin pohjois- kuin eteläsaareenkin.

All-inclusive-häämatka sisältää majoitusten ja matkojen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja illallisen, sisältäen aina kaikki juomat. Matka sisältää myös häämatkaan sopivia yllätyksiä, ja yksityisretken paikalliselle rommitilalle tastingin kera. Tutustu matkaan ja pyydä lisätietoja!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Malediivit, Emerald

Ainutlaatuinen Malediivien Emerald -lomaparatiisi odottaa hääparia rentoutumaan ylellisesti! Deluxe all-inclusive kattaa kaikki ruokailut, myös kansainvälisen tason à la carte -ravintoloissa. Bungalow-villa on romanttinen miljöö rauhoittua esimerkiksi laajan olut- ja viinilistan äärellä, tutustuen erilaisiin aktiviteetteihin ja laadukkaisiin esiintyjiin. Malediiveilla upean turkoosi meri ja kirkkaan valkoiset puuterihiekkarannat ovat keskeisessä osassa aktiviteetteja, joista esim. SUP-lautailu ja erilaiset sukellukset ovat todella suosittuja. Tervetuloa romanttiselle ja rentouttavalle, korkean tason all-inclusive -häämatkalle Malediiveille!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Italia, Amalfin rannikko

Kahdeksan yön idyllinen häämatka Italiaan sisältää kolme eri kohdetta, joiden hienot merimaisemat, mielenkiintoinen kulttuuri ja arkkitehtuuri kutsuvat nauttimaan lomaparatiiseista ja herkuista. Matkalla yövytään Amalfin rannikon Sorrentossa, Caprilla ja Positanossa. Ihastuttavat kylät, maailmanluokan ostosmahdollisuudet, laadukkaat ravintolat, baarit ja yökerhot ovat jokaisen kohteen äärellä. Positanossa vieraillaan viinitilalla, unohtamatta tietenkin Limoncello -likööriä! Matkalla myös hääparille räätälöityjä yllätyksiä – tervetuloa Italian hienoimpiin matkakohteisiin!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Kreikan saaristo, Santorini, Mykonos, Naxos, Ios

Kreikan saaristoon sijoittuva häämatka kattaa kolmen eri saaren ”island hopping” -matkan, jossa tutustumme Kreikan kauneimpiin saariin laadukkaissa lomakohteissa ja hotelleissa. Neljä eri saarikohdetta sisältävä seitsemän yön häämatka soveltuu monipuolisista maisemista, herkullisista ruoista ja paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille hääpareille. Häämatkalla tutustutaan mm. paikalliseen viinitilaan, yövytään kolmessa laadukkaassa hotellissa, ja veneretkellä voidaan rentoutua, uida ja snorklata kirkkaissa merivesissä! Santorinin ja muiden Kreikan saarien unohtumattomat auringonlaskut kutsuvat luokseen – tervetuloa matkalle!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Kroatia – Montenegro

Adrianmeren rannalla hääparin kutsuu luokseen historialliset, kauniit kaupungit, upea meri ja tunnettu ruoka- ja juomakulttuuri. Tämä rentouttava 10 yön häämatka sisältää kaksi eri kohdetta, viisi yötä Montenegrossa ja viisi yötä Kroatiassa. Paikallisiin herkkuihin tutustutaan mm. Montenegrossa Masanovicin viinitilalla, sekä Kroatiassa Black Island Winery -viinitilalla. Montenegron Budva ja Kroatian vanha Korculan kaupunki tarjoavat monipuoliset palvelut, aktiviteetit ja rentouttavan romanttiset ravintolat. Tämä matka sisältää auton vuokrauksen, joten voitte tutustua eri paikkoihin laajemmallakin alueella.

Tutustu kohteeseen

Häämatka Bora Bora, Tahiti ja Moorea

Tyynellämerellä sijaitsevan Ranskan Polynesian suosikkikohteet Bora Bora, Tahiti ja Moorea tulevat upealla tavalla tutuksi tällä kolmen saaren yhdistelmämatkalla! Upeat lomakohteet eri saarilla, saarien väliset lennot ja retket ovat hääparille taatusti ikimuistoinen elämys. Kristallinkirkkaat vedet ovat suosittuja sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa, ja merestä kannattaakin ottaa tällä häämatkalla kaikki irti – matka sisältää mm. päiväretken hai- ja rauskusafarille BBQ-lounaan kera!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Etelä-Afrikkaan ja Mauritiukselle

Tämä hulppea neljäntoista päivän matka sisältää Etelä-Afrikan Kapkaupungin ja Aquilan kaupungit, joissa tutustutaan paikalliseen viinikulttuuriin ja viinin tuotantoon, upeiisin ravintoloihin sekä safareiden kautta maanosan villieläimiin. Vastuullisuudesta ja suojeluohjelmasta tunnettu Aquila Safari Resort on hieno kattaus afrikkalaista vieraanvaraisuutta ja villieläimiä.

Mauritiukselle siirrytään lentämällä Kapkaupungista, jossa vietetään kuusi yötä upeassa ja rauhoittavassa Dinarobin Beachcomber -lomakohteessa, joka sijaitsee Le Morne-vuoren kupeessa ehkä koko Mauritiuksen kauneimmalla hiekkarannalla. Dinarobinin ja koko Mauritiuksen upea ruoka ja kulttuuri on fuusio Afrikkaa, Intiaa, Kiinaa ja Eurooppaa. Tervetuloa unelmien häämatkalle!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Mauritius Deluxe

Tämä ylellinen häämatka sisältää kaksi Mauritiuksen parhaaksi luokiteltua hotellia upealla Beachcomberin alueella Mauritiuksella. Kymmenen yön matkan aikana pääset tutustumaan Mauritiuksen monipuoliseen ruoka- ja juomakulttuuriin, viettämään aikaa kuuluisilla seitsemän värin kukkuloilla, vierailemaan rommitilalla tastingin kera, ja viettämään tietenkin aikaa haluamissasi kohteissa. Beachcomberin upeat rannat kutsuvat rentoutumaan, tai viettämään aikaa monipuolisissa vesiaktiviteeteissa.

Hotellien trooppiset kylpylät ja maailmanluokan palvelut ovat valmiina muodostamaan hääparille unohtumatoman, upean häämatkan!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Seychellit

Upeat Seychellin saaret toivottavat häämatkalaiset tervetulleiksi paratiisisaarille, jotka soveltuvat erinomaisesti niin romattiselle, rentouttavalle kuin aktiivisellekin honeymoonille. Matka Seychelleille kattaa kolme eri saarta, Praslinin upean luonnon, Silhoutten luonnonsuojelualueen ja Mahen pääsaaren aktiivisen niemimaan.

Matkasta neljä yötä vietetään Praslinin upeassa ja kansainvälisessä Le Domaine de la Réserve -hotellissa, kolme yötä Silhoutten ylellisessä Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa -lomakohteessa ja Mahella kolme yötä Constance Ephelia -hotellin junior sviitissä. Lue lisää häämatkasta ja pyydä tarvittaessa lisätietoja!

Tutustu kohteeseen