Etelä-Afrikka

Häämatka Etelä-Afrikkaan ja Mauritiukselle

Tämä hulppea neljäntoista päivän matka sisältää Etelä-Afrikan Kapkaupungin ja Aquilan kaupungit, joissa tutustutaan paikalliseen viinikulttuuriin ja viinin tuotantoon, upeiisin ravintoloihin sekä safareiden kautta maanosan villieläimiin. Vastuullisuudesta ja suojeluohjelmasta tunnettu Aquila Safari Resort on hieno kattaus afrikkalaista vieraanvaraisuutta ja villieläimiä.

Mauritiukselle siirrytään lentämällä Kapkaupungista, jossa vietetään kuusi yötä upeassa ja rauhoittavassa Dinarobin Beachcomber -lomakohteessa, joka sijaitsee Le Morne-vuoren kupeessa ehkä koko Mauritiuksen kauneimmalla hiekkarannalla. Dinarobinin ja koko Mauritiuksen upea ruoka ja kulttuuri on fuusio Afrikkaa, Intiaa, Kiinaa ja Eurooppaa. Tervetuloa unelmien häämatkalle!

Tutustu kohteeseen

Etelä-Afrikka ja Mauritius

Yhdentoista yön unohtumaton lomamatka Etelä-Afrikkaan ja Mauritiukselle tutustuttaa matkaajan kolmeen kauniiseen kohteeseen, jotka sisältävät mm. tasokkaan viinitilan ympäröimän hotellin tastingeineen, ”big five”-safarimatkan, sekä maailman hienoimpiin lukeutuvat Mauritiuksen rannat. Klassiset Etelä-Afrikan ja Mauritiuksen ruuat ja juomat tarjoillaan maailmanluokan ravintoloissa, ja hotellien laaja palvelu- ja aktiviteettitarjonta takaa matkustajan viihtyvyyden.

Lähde upealle matkalle, jossa majoitumme Lanzerac Hotel & Spa:ssa, Aquila Safarin premium lodgessa ja kuuluisan Dinarobin Golf Resort & Spa -hotellin Junior sviitissä!

Tutustu kohteeseen