Seychellit

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa on täydellinen häämatkakohde, joka yhdistää ylellisyyden, romanttisen tunnelman ja trooppisen paratiisin kauneuden. Sijaitessaan Mahe-saaren pohjoisosassa, tämä upea lomakeskus tarjoaa…

Tutustu kohteeseen

Seychellit

Seychellit, Intian valtamerellä siintävä paratiisisaarien rykelmä, tarjoavat upean ja romanttisen ympäristön häämatkalle. Näiden trooppisten paratiisisaarten ainutlaatuinen kauneus, valkoiset hiekkarannat ja turkoosin sininen meri luovat täydellisen…

Tutustu kohteeseen

Alphonse Island Seychellit, Itä-Afrikka

Kuuden päivän luxus-kalastusloma Seychelleillä odottaa! Kokeneemmillekin kalastajille taatusti elämyksiä tarjoava matka sisältää niin suolaisen veden perhokalastusta, kuin syvänmeren kalastustakin. Alphone Islandissa perhokalastus on erityisen suosittua, ja sen vesistöissä elää monipuolinen valikoima kalalajeja.

Saaren ympärillä on myös mahdollisuus syvänmeren kalastukseen, jolloin voit yrittää pyytää tonnikalaa ja purjekaloja. Alphonse Islandin pienen saaren lomakeskuksessa on myös laadukas ravintola ja baari, sekä paljon erilaisia aktiviteetteja. Lähde unohtumattomalle kalastuslomalle Seychellien Alphonse Islandille!

Tutustu kohteeseen

Häämatka Seychellit

Upeat Seychellin saaret toivottavat häämatkalaiset tervetulleiksi paratiisisaarille, jotka soveltuvat erinomaisesti niin romattiselle, rentouttavalle kuin aktiivisellekin honeymoonille. Matka Seychelleille kattaa kolme eri saarta, Praslinin upean luonnon, Silhoutten luonnonsuojelualueen ja Mahen pääsaaren aktiivisen niemimaan.

Matkasta neljä yötä vietetään Praslinin upeassa ja kansainvälisessä Le Domaine de la Réserve -hotellissa, kolme yötä Silhoutten ylellisessä Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa -lomakohteessa ja Mahella kolme yötä Constance Ephelia -hotellin junior sviitissä. Lue lisää häämatkasta ja pyydä tarvittaessa lisätietoja!

Tutustu kohteeseen