Portugali

Lissabon

Viinimatka Lissabon Lissabonin seutu Portugalissa tarjoaa herkullisen yhdistelmän viinialueita ja gastronomista nautintoa. Alueella on useita mielenkiintoisia viinialueita, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa viinit sekä paikallisen ruokakulttuurin…

Tutustu kohteeseen

Porto & Douron laakso

Porto & Douron laakso Tällä viinimatkalla yhdistetään Pohjois-Portugali ja Luoteis-Espanja. Matkalla tutustutaan viehättävään Porton kaupunkiin, jonka historiallisen kaupunginosan tunnelma pikkuravintoloineen ja viinibaareineen saa jokaisen pauloiinsa….

Tutustu kohteeseen

Viinimatka Portugali, Obidos, Porto ja Douron laakso

27.9-1.10.2023 Matka täynnä!

Upea viiden päivän viinimatka Pohjois-Portugalissa odottaa! Unohtumaton kokemus kaikille viinin ystäville, joka tutustuttaa matkailijan viiden päivän aikana Portugalin upeisiin viineihin ja viiniperinteisiin.

Pohjois-Portugalin kaupungeista ja paikoista tutuksi tulevat mm. Óbidos, Douron jokilaakso, Dãon alue, Pinhao, Unescon maailmanperintökohde Porto ja Coimbra. Matkalla vierailemme viiniasiantuntija Tomi Naarvala (Wineserver) opastamana useilla viinitiloilla, kuten tunnetut Quinta do Gradil, Chão de S. Francisco, Quinta do Crasto, Sandeman ja Enoteca 1756. Tasokasta majoitusta ja herkullista ruokaa ei ole unohdettu – vierailemme mm. Michelin-tähden ravintolassa Mesa de Lemos’ssa.

Lähde unohtumattomalle viinimatkalle Portugaliin!

Tutustu kohteeseen