Unique wine tours
Syksy 2024

Tervetuloa unohtumattomille viinimatkaelämyksille syksyllä 2024! Syksyllä matkaamme Italiassa, Portugalissa, Espanjassa & Bordeauxissa!

Matkoillamme yhdistyvät viininmaistelut, paikalliset ruokaelämykset, perinteiset sadonkorjuujuhlat ja upeiden maisemien ihailu. Luvassa on ikimuistoisia hetkiä viininystävien kesken, ja matka tarjoaa syvällisen kulttuurikokemuksen maailmanluokan viinialueilla. Tule mukaan tutkimaan ja maistelemaan syksyn tunnelmaa viinitarhoille.

Tutustu tarkemmin viinimatkojen tarjontaamme alta ja ota yhteyttä!

Tarjontaan tulossa vielä lisää matkoja, pysy siis kuulolla!

Viiniristeily Välimerellä

9.-13.10.2024

Viiniristeily Välimerellä 9-13.10.2024 Tervetuloa ikimuistoiselle matkalle Välimeren upeisiin maisemiin ja maailmankuuluille viinialueille! Astu laivaan ja lähde seikkailulle luksusristeilyaluksella, joka vie sinut Genovasta Marseilleen ja Tarragonan…

Tutustu kohteeseen

Viiniviikonloppu Bordeaux, Ranska

3.-6.10.2024

Saunamiehen viiniviikonloppu Bordeauxiin 3.-6.10.2024 Tervetuloa unohtumattomalle matkalle Ranskaan Bordeaux’n viinialueelle! Luvassa on matka täynnä makuelämyksiä, upeita maisemia ja ainutlaatuisia viinejä. Matkalla tutustutaan alueen parhaisiin viinitiloihin,…

Tutustu kohteeseen

Viini-tryffelimatka Piemonte, Italia

10.-13.10.2024

Piemonten maakunta pohjoisessa Italiassa on tunnettu upeista viineistään, erityisesti Barolon ja Barbarescon alueiden täyteläisistä punaviineistä. Matkamme aikana maistelemme paikallisia herkkuja ja vierailemme maailmankuuluisissa viinitiloissa, jotka avartavat käsitystämme Piemonten viinikulttuurista.

Tutustu kohteeseen

Viinimatka Portugali-Espanja

19.-22.9.2024

Matkamme alkaa Douron jokilaaksosta, jossa tutustumme intensiivisten viinien saloihin, kuten maailmankuuluun Portviiniin. Galician Ribeiron viinialueella sukellamme paikallisten lajikkeiden, kuten Treixaduran ja Torrontésin, maailmaan. Porto kruunaa matkan hurmaavalla vanhakaupungillaan ja portviinin valmistuksen seuraamisella. Lähde mukaan tähän herkulliseen seikkailuun!

Tutustu kohteeseen

Viinimatka Bordeaux-Rioja

25.-29.9.2024

Bordeaux Ranskassa ja Rioja Espanjassa ovat kaksi eurooppalaista viiniparatiisia, joissa yhdistyy perinteinen viinintuotanto ja moderni gastronomia. Bordeaux tunnetaan monipuolisista viineistään, kuten Cabernet Sauvignon ja Merlot, kun taas Riojan alueella hallitsevat Tempranillo-rypäleet luovat monipuolisia punaviinejä. Syksyllä pääsemme nauttimaan viiniköynnösten ruskan väriloistosta ja vierailemaan viehättävillä perhetiloilla. Lisäksi matkalla pääsemme herkuttelemaan ranskalaisilla juustoilla ja espanjalaisilla tapaksilla.

Tutustu kohteeseen