Unique wine tours
Syksy 2024

Tervetuloa unohtumattomille viinimatkaelämyksille syksyllä 2024!

Matkoillamme yhdistyvät viininmaistelut, paikalliset ruokaelämykset, ja upeiden maisemien ihailu. Luvassa on ikimuistoisia hetkiä viininystävien kesken, ja matka tarjoaa syvällisen kulttuurikokemuksen maailmanluokan viinialueilla. Tule mukaan tutkimaan ja maistelemaan syksyn tunnelmaa viinitarhoille.

Tutustu tarkemmin viinimatkojen tarjontaamme alta ja ota yhteyttä!

Viiniviikonloppu Bordeaux, Ranska MATKA TÄYNNÄ!

3.-6.10.2024

Saunamiehen viiniviikonloppu Bordeauxiin 3.-6.10.2024 Tervetuloa unohtumattomalle matkalle Ranskaan Bordeaux’n viinialueelle! Luvassa on matka täynnä makuelämyksiä, upeita maisemia ja ainutlaatuisia viinejä. Matkalla tutustutaan alueen parhaisiin viinitiloihin,…

Tutustu kohteeseen

Viini- ja herkuttelumatka Burgundi, Ranska

18.-22.9.2024 Muutama paikka jäljellä!

Viini- ja herkuttelumatka Burgundi Lähde maailman hienoimpien viinien syntysijoille Burgundin viinialueille ja koe unohtumattomat seikkailut tässä legendaarisessa viinimatkakohteessa. Nauti matkastasi majoittuen ensin kaksi yötä tasokkaassa…

Tutustu kohteeseen

Viini-tryffelimatka Piemonte, Italia

10.-13.10.2024 Matka täynnä!

Piemonten maakunta pohjoisessa Italiassa on tunnettu upeista viineistään, erityisesti Barolon ja Barbarescon alueiden täyteläisistä punaviineistä. Matkamme aikana maistelemme paikallisia herkkuja ja vierailemme maailmankuuluisissa viinitiloissa, jotka avartavat käsitystämme Piemonten viinikulttuurista.

Tutustu kohteeseen

Viinimatka Portugali-Espanja

19.-22.9.2024 Muutama paikka jäljellä!

Matkamme alkaa Douron jokilaaksosta, jossa tutustumme intensiivisten viinien saloihin, kuten maailmankuuluun Portviiniin. Galician Ribeiron viinialueella sukellamme paikallisten lajikkeiden, kuten Treixaduran ja Torrontésin, maailmaan. Porto kruunaa matkan hurmaavalla vanhakaupungillaan ja portviinin valmistuksen seuraamisella. Lähde mukaan tähän herkulliseen seikkailuun!

Tutustu kohteeseen